Ανθίνη, δυναμική εταιρική ιστοσελίδα

Το λίπασμα Ανθίνη είναι ένα προϊόν γνωστό στην ελληνική αγορά από το 1980, που επανασχεδιάστηκε και απέκτησε νέα εμφάνιση, ώστε να ακολουθεί το ρεύμα της εποχής. Προκειμένου να διατηρήσουμε την ταυτότητα και ταυτόχρονα να κάνουμε ένα re-branding του προϊόντος, συνδυάσαμε τη ρετρό αισθητική με το μίνιμαλ design.
Η ιστοσελίδα στήθηκε σε δυναμική πλατφόρμα DNN, για να ενημερώνεται εύκολα από τον διαχειριστή και να εμπλουτιστεί με κινούμενες εικόνες.
Η επιμέλεια του περιεχομένου έγινε σύμφωνα με τις επιταγές του SEO, για να εμφανίζεται το προϊόν στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

"Μέσα από την συνεργασία με την pureblack εκτιμήσαμε σε άλλο επίπεδο την αναγκαιότητα της ηλεκτρονικής μας δικτύωσης. Με τις πληροφορίες για τα προϊόντα που προβάλλονται πλέον αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας γλυτώνουμε πολύτιμο χρόνο, καθώς επίσης και οτιδήποτε καινούργιο το επικοινωνούμε γρήγορα κι απλά. Τώρα μέσα από την αισθητική της ιστοσελίδας καθορίζουμε και εκσυγχρονίζουμε το προφίλ μας ανάλογα με τα δεδομένα της αγοράς, καθιστώντας την πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας μας."

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
2013 © Created by pureblack